Spray Date ar en dejtingsajt sasom funnits hejdlost lange ino Sverige

Saken da stora fordelen befinner sig priset dom majoritete funktioner kan anvandas ehur n inte ar betalande medlem. Det finns ocks relativ massor funktioner, och siten befinner si duktig upplagd.

Just saso E-kontakt kallar dom sig pro “Sveriges storsta dejtingsajt”

skada det ha far tillrackligt tas tillsamman en gnutta salt (mer om det nedanfor Medlemmar nedo). Spray Date tillampar ett ganska speciell yta, samt hamnar i granslandet mellan betal- samt gratissajt.

Det forsta intrycket vi far av Spray Date

efter inloggning ar att det befinner sig ganska flyktig att upptacka krin pa sajten, och designen ar klart gron. Do majoritete dejtingsajter erbjuder likartade funktioner, sam Spray Date befinner sig inget sarfall. Det finns gott om installningar samt valmojligheter ino profiler/presentation. Sokfunktionen befinner sig fardig gro, skad vi kan inte avsta att fraga hurs den lagger odl grandiost skarpa gallande “Langd”, samt ino snabb-sokningen. Befinner sig det minsann sa centralt for massa?

Marklig unika funktioner finns inte genast, forutom vissa itu profilinstallningarna – till exempel listan pa vad sasom astadkomme dej Varm/Kall, och mojligheten att rada op Favoriter i t.ex. film samt litteratu (detta bor fler sajter offerer i vart tycke, alldenstund tycke aven fast alltsamman kan beratta en andel forsavitt hurdan hane befinner si sasom individ).

Saso gratismedlem kan n faktiskt producera det mesta villi sajten, inklusive att maila till andra medlemmar. Begransningen kungen mail ar att du enkom kan avsanda 10 st ifall dagen, nagot n avsevart bra kan overtrada ifall n borjar plita tillsammans e fangslande indivi. Nagot saso drar ned betyget nagot befinner si att sajten ar overfull tillsammans besvarand annonserin forsavit ick befinner si betalande medlem. Det kan verk orattvist att det skal behova draga ner betyget, det befinner si ju trots alltsammans avgiftsfri, andock i vart uppfattning kunde reklamen kunde goras snyggare sam mindre irriterande. Med det sagt forsvinner givetvis reklamen forsavit du valjer att spendera sta tjansten.

Betyget villig saken dar har punkten blir 3 av 5 mojliga. Upplagget ar en aning rorigare ann hos de basta konkurrenterna, och det finns icke speciellt kopiost unikt att skaffa fra. Dartill ar reklamen hejdlost storande om n befinner si gratismedlem.

Saso forra namnts kallar sig Spray Date sta “Sveriges storsta dejtingsajt”

Vart standardtest visar att det kanske icke ar stammer, aven om det nog kan innehav varit riktigt nago gang ino tiden. Problemet ar att flertal av medlemmarna icke loggat in pa grymt lange, och kan saledes ick traffa sasom aktiva i vart omdome. Saso normal sokte vi efter kvinns ino olika aldrar, ino ett av Sveriges lan, inloggande nedanfor senaste manaden. Sa narvarand fordelade sig resultatet

Sasom vi tydligt kan betrakta narvarand ar Spray Date i fardigt underlage mot otaliga andra dejtingsajter, bade betal- sam gratisvarianter. Vi hapn over att 50+ segmentet befinner si odl smatt, emedan detta mestadels befinner sig det storsta kungen dejtingsajter. Slutsatsen vi kan gitta befinner sig att Spray Date troligen ager mycket flertal medlemmar pa pappret, skad det ar ick sarskilt massor utav dessa saso befinner sig aktiva (inloggade mirakel senaste manaden). Nagon duglig nyhet befinner sig emellertid att do flesta medlemmar verkar serios, vilket ar nastan overraskand tillsammans funderin gallande att det i grund samt odugli befinner si nago gratissajt.

Vi har valt att bidraga Spray Date betyget 2 av 5 mojliga pa saken da har punkten, fullstandig lat i och med dom erbjuder odl ringa aktiva medlemmar.

Det ar naturligtvis marigt att hitta nagot att kommentera

pa nar det innefatta priset kungen Spray Date, i och med n kan handla himla ofta inte me att betala nagon krona. Istallet darfor at genast mata priset tillsamman utpraglade betalsajter age vi valt att mat med narmaste konkurrenten Happy Pancake (saso fasten befinner si fullstandig gratis for alla funktioner).

Ett abonnemang kostar 89 kr forsavitt ni endas vill erlagga forut ett manad, skad kan pressas avsluta ne mot 49 filipinocupid dejting webbplats översyn kr/man forsavitt du betalar sta en fullstandigt ar. Detta upplagget anvander i princip samtlig betalsajter sig it, for att attraher dej mo att binda opp dig under nagon reslig tidrymd framover. Vi rekommenderar stadse att du borjar tillsammans 1 manad sam sedan tar befattning postum det mot forsavitt n vill fortskrida alternativ icke.

Vi anser ej att det promenerar att haffa pose mo priset utan att mata tillsamman vad n faktiskt far jamfort tillsammans att finnas till gratismedlem. Sanningen ar att det inte finns speciellt flertal anledningar att spendera forut ett abonnemang gallande Spray Date. Ehuru det ar ett utav de minsta sajterna sett at antalet aktiva medlemmar, och du inte svar kan experimentera att paborja forbindelse tillsammans do du befinner sig hugad fran inte me att bekosta, ser vi ingen storre orsak mo att bliv betalande medlem forsavitt du ej befinner sig grymt engagerad pa sajten.

Det befinner sig marigt att satta e rattvist bedomnin gallande en sajt som varken ar fria- alternativ betalsajt, men ino slutandan anse vi att 4 it 5 mojliga ar rimligt.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Spray Date

hade varit betydligt forbattrin forsavit dom haft ytterligare aktiva medlemmar. Aktiva medlemmar ar sjalva forutsattningen pro nago bra dejtingsajt, och gratiskonkurrenten Happy Pancake age ett oerhort avsevart storre sortimen. Funktionerna do erbjuder befinner sig absolut OK, men intet speciellt. Emellertid plus darfor att de mo stor fraktion kan utnyttjas utav samtlig, betalande eller icke.

Var ra ar sasom normalt att ni provar sajten via att alstra e konto och glana kring bland medlemmarna. Ni har fullstandigt latt intet att torska kungen det!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.